EnglishSrpski

Najvredniji deo MapSoft-a je mlad i stručan tim koji pruža profesionalnu uslugu u fazi projektovanja, razvoja i izvođenja rešenja. Naše reference i klijenti su naša najbolja preporuka...

Realizacija projekta za UNDP

Konzorcijum MapSoft - Soneco izabran za najpovoljnijeg ponuđača na UNDP tenderu...

Softversko rešenje UNDP projekta Development and Installation of Software for Open Data Platform for Rural Agriculture će obezbediti sredstvo za katalogizaciju raspoloživih poljoprivrednih podataka putem web bazirane platforme, analizom prostornog predstavljanja putem modernih GIS alata i obezbediće način za prikupljanje terenskih podataka korišćenjem mobilnih platformi.

Cilj projekta je da obezbedi razvoj otvorene softverske platforme za poljoprivredne podatke koja će biti korišćena od strane opštinskih službi, udruženja proizvođača i lokalnih korisnika kako bi se obezbedilo adekvatno prikupljanje podataka, obrada i analiza u cilju:

  • ostvarivanja ili poboljšanja saradnje među proizvođačima,
  • lakšeg i kvalitetnijeg planiranja,
  • marketinga i 
  • ojačanja kanala distribucije.

UNDP mapsoft

Softversko rešenje je takođe namenjeno poboljšanju komunikacije između porodičnih farmi i opštinskih organa zaduženih za poljoprivredu kroz slanje poruka putem web aplikacije.

Željeni ciljevi biće ostvareni kroz razvoj i implementaciju integrisanog softverskog rešenja koje se sastoji od GIS, web i mobilne aplikacije.

Sve komponente sistema biće integrisane i radiće nad jedinstvenom bazom podataka, a sama arhitektura rešenja takva da omogućava jednostavno i efikasno održavanje, bezbednosnu administraciju sistema i pravljenje rezervih kopija.

UNDP gis web mobile 

Last modified on sreda, 24 maj 2017 07:31