EnglishSrpski

Najvredniji deo MapSoft-a je mlad i stručan tim koji pruža profesionalnu uslugu u fazi projektovanja, razvoja i izvođenja rešenja. Naše reference i klijenti su naša najbolja preporuka...

MapSoft - Pitney Bowes partner

Početkom jula 2016. godine potpisan partnerski ugovor sa kompanijom Pitney Bowes...

Pitney Bowes (PB) je globalna tehnološka kompanija koja na tržištu postoji više od 90 godina, zapošljava preko 15.000 ljudi širom sveta, a za preko 1,5 miliona klijenata nudi inovativne produkte i usluge iz oblasti customer information management-a i location intelligence-a. Od 2000. godine kompanija je uložila preko 2,5 milijarde dolara na akvizicije. Jedna od njih bila je i akvizicija kompanije MapInfo (april 2007.) čime je PB ojačao svoj portfolio uslugama iz domena softvera tj. oblasti location intelligence-a.

U želji da upravo na polju location intelligence-a ojača svoje prisustvo u regionu PB je prepoznao snagu kompanije MapSoft te je početkom jula 2016. godine potpisan partnerski ugovor. Na osnovu ovog ugovora MapSoft je postao zvaničan PB partner, te se sadašnji i potencijalni korisnici PB softvera (MapInfo, Spectrum Spatial Analyst,…) mogu obratiti MapSoftu za nabavku novih ili nadgradnju postojećih rešenja.

PB partner

 

pitney bowes 1

 

 

Last modified on sreda, 24 maj 2017 07:32